BRESCIA

Predsjednik otpisao Balottelija

Četvrtak, 28. svibnja 2020. 11:32 Napisao/la  SC

Kada ode, jedino će plakati njegova majka

Mario Balotelli
Mario Balotelli

Mario Balotelli nalazi se pred izlaznim vratima Brescije!

Kontroverzni Balotelli nabacio je još jednu mrlju na karijeri, talijanski reprezentativac nije se pojavio na prvim treninzima Brescije nakon čega se pokušao opravdati prozaičnim objašnjenjima.

Predsjednika Brescije Massima Cellina nije pridobio, naprotiv:

- Ugovor mu se automatski poništava u slučaju ispadanja u Seriju B, tako da s velikom vjerojatnošću na ljeto postaje slobodan igrač s obzirom na našu poziciju na ljestvici. Pokušavam izbjeći pravni spor, on je čudan momak, nije više u mislima s nama i odobravam njegov odlazak. Ovo nije nužno drugačije od onoga što je radio ranije u karijeri, samo je malo anarhično. Bivši trener Eugenio Corini brinuo se za njega. Dozvoljavao je i neka kašnjenja, nekoliko treninga manjim intezizetom... Razočarani smo, vjerujem da će biti i on. Nismo doveli Marija samo zbog medijske pompe, zaista smo vjerovali da može dati važan doprinos na terenu. Mislio sam, zato jer ga volim, da će kreirati nešto novo za sebe i Bresciju. Razočarani smo u njega, kazao je Cellino.

Drugim riječima, Balotelli je nastavio po starom čak i u gradu u kojemu je odrastao.

Njegovu karijeru obilježili su sukobi u svim klubovima za koji je igrao, samodestruktivan karakter  razlog je zbog kojega nije do kraja realizirao iznimne predispozicije u Interu, Milanu, Liverpoolu, Manchester Cityju, Nici, Marseilleu...

Dok je igrao na vrhunskoj razini, klubovi su često trpjeli njegove ispade.

Ove sezone postigao je samo 5 pogodaka u 19 utakmica, u Bresciji nitko zbog njegova odlaska neće plakati osim njegove majke.

- Očev san bio je da me vidi u dresu Brescije! Brescia je moj grad, vjerujem da ću ovdje dati više nego negdje drugdje. Većinu karijere proveo sam vani, majka je zaplakala kada sam joj rekao da bih mogao igrati za Bresciju, rekao je Balotelli kada je dolazio u Bresciju.

Balotelli je Ganac rođen u Palermu, njegovi roditelji dali su ga na posvojenje obitelji Balotelli.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.