Walter Mazzarri na klupi Napolija, Igor Tudor nije htio postati trener za jednokratnu upotrebu

Utorak, 14. studenog 2023. 12:51 Napisao/la  SC

Mazzarri pristao na ugovor do kraja sezone što De Laurentiisu odgovara, jer bi na ljeto htio dovesti Antonija Contea

Walter Mazzarri vodio je Napoli
Walter Mazzarri vodio je Napoli

Walter Mazzarri novi je trener Napolija!

Napoli je službeno objavio da je predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis odredio nasljednika Rudija Garcije, koji je dobio otkaz nakon domaćega poraza (0:1) od Empolija u zadnjem kolu.

Igor Tudor i De Laurentiis nisu se uspjeli dogovoriti, Tudorov menadžer Antony Šerić postavio je uvjete koje vlasnik Napolija nije prihvatio.

Presudno je da Tudor nije želio u ugovoru klauzulu o raskidu ugovora na kraju sezone bez adekvatne financijske zaštite, hrvatski stručnjak osim toga bio bi dosta skuplji od Mazzarrija.

Walter Mazzarri vraća se u Napoli nakon deset godina, trener Napolija vodio je od 2009. do 2013. godine, osvojio je talijanski kup.

Mazzarri je pristao na nižu plaću i ugovor do kraja sezone što De Laurentiisu odgovara, jer bi na ljeto htio dovesti Antonija Contea, koji je uzeo dobro plaćeni odmor nakon što je dobio otkaz u Tottenhamu.

Vlasnik Napolija računa da će se Conte zaželjeti poslao do ljeta, te da će imati dovoljno vremena za pripremu nove sezone.


Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.