Luciano Spalletti može otići iz Napolija jedino ako plati odštetu

Subota, 20. svibnja 2023. 10:42 Napisao/la  SC

De Laurentiis dao Spallettiju do znanja da su za njega treneri Napolija uvijek bili i ostali potrošna roba

Aurelio De Laurentiis i Luciano Spalletti
Aurelio De Laurentiis i Luciano Spalletti

Aurelio De Laurentiis brzo je zaboravio na proslavu titule prvaka, tenzije u Napoliju opet su visoke.

Luciano Spalletti želi otići nakon što je u Napulj donio titulu prvaka nakon 33 godine, ionako napeti odnosi između trenera i vlasnika kluba eskalirali su kada je Spalletti saznao da je De Laurentiis iskoristio svoje pravo i aktivirao klauzulu u Spallettijevu ugovoru.

Time se Spallettijev ugovor produljio za godinu dana bez njegova znanja.

Spalletti je očekivao da će mu De Laurentiis ponuditi novi ugovor s boljim uvjetima, De Laurentiis je ovakvim potezom dao Spallettiju do znanja da su za njega treneri Napolija uvijek bili i ostali potrošna roba.

Većina je otišla s grčem u želucu nakon sukoba De Laurentiisom, još uvijek su svježe uspomene na naprasne De Laurentiisove raskide ugovora s Carlom Ancelottijem i Gennarom Gattusom.

Inače, De Laurentiis je već dogovorio sporazumni raskid ugovora sa sportskim direktorom Cristianom Giuntolijem, koji je najavio odlazak u Juventus.

Giuntoli također ima ugovor još godinu dana, talijanski mediji već su počeli spekulirati da bi se De Laurentiis lako mogao predomisliti nakon što se pojavila medijska spekulacija da bi Giuntoli i Spalletti zajedno mogli otići u Juventus.

Lako se može dogoditi da obojica odu jedino ako plate odštetu za povrijeđenu sujetu vlasnika Napolija.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.