Sacchi o Bobanu: Ako izgubite dostojanstvo, ostat ćete bijedni do kraja života!

Nedjelja, 24. svibnja 2020. 18:56 Napisao/la  SC

Juventus se toliko  fokusirao na ekonomsku moć i sposobnost da dominira ligom da ne doprinosi rastu kvalitete nacionalne lige, smatra tvorac čudesnog Milana krajem osamdesetih

Arrigo Sacchi
Arrigo Sacchi

Arrigo Sacchi prokomentirao je situaciju u Milanu.

Tvorcu čudesne generacije Milana predvođene trojicom Nizozemaca, van Bastenom, Gullitom i Rijkaardom, nije drago kako se Milan odnosi prema bivšim velikanima Paolu Maldiniju i Zvonimiru Bobanu:

- Žao mi je što je Boban otišao! On je pametan momak kojega izuzetno poštujem. Nadam se da će Maldini ostati, ali kao što je rekao Shakespeare: Ako izgubite dostojanstvo, ostat ćete bijedni do kraja života, kazao je Sacchi.

Talijanski stručnjak vjeruje da će se sezona nastaviti, u suprotnom:

- Ako se sezona prekine, Scudetto ne bi trebao biti dodijeljen nikome, smatra Sacchi koji je ovako prokomentirao rasplet sezone:

- U utrci između Juventusa i Lazija, presudan će biti entuzijazam, zdrav razum i upornost. Laziju ne nedostaje ni jedna od tih stvari, ali razlika može proizaći iz toga što je Juventus klub s renomeom koji je gradio kroz generacije i koji je vremenom jačao. Međutim, Juventus ima limit koji počiva na povijesti uspjeha u domaćem prvenstvu, toliko se fokusirao na ekonomsku moć i sposobnost da dominira ligom da ne doprinosi rastu kvalitete nacionalne lige, smatra Sacchi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.