Arrigo Sacchi: Milan može osvojiti Scudetto, Ibrahimović je pravi prvak

Utorak, 10. studenog 2020. 14:25 Napisao/la  SC
Arrigo Sacchi
Arrigo Sacchi

Arrigo Sacchi komentirao je sadašnji trenutak Milana.

- Milan može osvojiti Scudetto u ovom čudnom prvenstvu, ali Piolijevi igrači moraju biti još samopouzdaniji, nemilosrdniji i učinkovitiji. Samo na taj način moći će biti bolji od protivnika koji sada možda drijemaju, probudit će se prije ili kasnije, kaže Sacchi.

Igra Milana vrti se oko Zlatana Ibrahimovića, 39-godišnji napadač sam vuče momčad:

- Milan se može kvalitetno boriti za naslov pod jednim uvjetom: da se istakne momčad, a ne pojedinci. Pioli je dobar i inteligentan trener, siguran sam da će se ponašati u skladu s tim, a vidjet ćemo još veću suradnju između igrača. Važno je da cijela momčad shvati da je igra temeljna, nema ničega iznad igre, a uspjeh možete postići samo kroz igru, kazao je Sacchi i istaknuo Ibrahimovića:

- Pravi prvak! On je autentičan primjer! Jeste li vidjeli što je učinio protiv Verone? Promašio je jedanaesterac, a normalan igrač mogao je pasti u depresiju, ali još je više zapeo i odlučio. Ima ludu osobnost, ponekad ga se mora držati pod kontrolom, ali vidim da ga suigrači smatraju svojim vođom i to je važno, zaključuje Sacchi, koji je bio tvorac jedne od najboljih generacija Milana u povijesti, prevođene van Bastenom, Gulittom i Rijkaardom.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.