Antonio Conte supruzi direktora PSG-a rekao da razmisli prije nego što postavi pitanje

Četvrtak, 10. prosinca 2020. 10:27 Napisao/la  SC
Antonio Conte otrestio je odgovorio voditeljici u studiju
Antonio Conte otrestio je odgovorio voditeljici u studiju

Inter je ispao iz Europe, Antonio Conte doživio je težak udarac nakon utakmice bez golova protiv Šahtara.

Dojam novinara u televizijskom studiju da momčad nije izgledala dovoljno odlučno Conte je ovako prokomentirao:

- Možete imati svoje mišljenje, poštujem to. Ne slažem se, jer mislim da je momčad dala sve što je mogla, učinila je sve što je trebalo. Nevjerojatno je da tijekom dvije utakmice u kojima smo dominirali protiv Šahtara nismo zabili niti jedan gol. Ne slažem se da nam je uopće nedostajalo odlučnosti. Moji su igrači večeras dali sve od sebe, tako da se apsolutno ne slažem s vašim mišljenjem. Moramo sve procijeniti hladnih glava, sada vlada veliko razočaranje, ali apsolutno ne osjećam da nam je nedostajalo odlučnosti, usredotočenosti ili agresivnosti, kazao je Conte.

I Fabio Capello je kao tv-komentator u studiju rekao da nije bilo odlučnosti:

- Nemam odgovor na to, kratko je rekao Conte.

Inter je u kolovozu u polufinalu Europske lige pobijedio Šahtar s čak 5:0:

- Šahtar je promijenio svoju taktiku protiv nas kako bi nas neutralizirao. Izgubili su 0:5, pa su je zato i promijenili. Razmislite prije postavljanja pitanja, odgovorio je Conte otresito novinarki Anni Billò, inače supruzi direktora PSG-a Leonarda.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.