Antonio Conte otišao iz Juventusa zbog sukoba s klupskom sportskom politikom

Utorak, 15. srpnja 2014. 22:41 Napisao/la  SC

Conte se spominje kao potencijalni izbornik talijanske nogometne reprezentacije nakon što je Cesare Prandelli podnio ostavku.

Antonio Conte otišao je iz Juventusa nakon što je podnio neopozivu ostavku. Trener trostrukog uzastopnog talijanskog prvaka otišao je zbog toga što se nije slagao sa sportskom politikom klupske uprave. Sukob je tinjao duže razdoblje, conteje nekoliko puta javno naglasio da više neće biti trener momčadi koja ne može biti kompetitivna u Ligi prvaka.   Conte je tražio istinska pojačanja kao što je Alexis Sanchez iz Barcelone, koji je završio u Arsenalu. Izgleda je je Contea izdalo strpljenje kada je shvatio da će Juventus ostati bez  Arturo Vidal, koji se sprema u Manchester United.

Conte se spominje kao potencijalni izbornik talijanske nogometne reprezentacije nakon što je Cesare Prandelli podnio ostavku. Kao Conteovi najizgledniji nasljednici u Juventusu spominju se pak Massimiliano Allegri i Roberto Mancini.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.