Antonio Conte iznenada promijenio mišljenje o Ivanu Perišiću

Subota, 26. rujna 2020. 11:48 Napisao/la  SC
Ivan Perišić ostaje u Interu
Ivan Perišić ostaje u Interu

Antonio Conte promijenio je mišljenje o Ivanu Perišiću, uoči utakmice protiv Fiorentine trener Intera biranim je riječima govorio o igraču kojega je otpisao kada je došao u klub.

Perišić se vratio s posudbe iz Baryerna, koji nije želio otkupiti njegov ugovor, istodobno je produljio ugovor s Interom do 2022. godine.

Hrvatski reprezentativac odmah se počeo povezivati s nekoliko velikih europskih klubova, očekivalo se da će opet otići iz Intera s obzirom na Conteov stav.

Međutim, Conte je promijenio stav:

- Sretan sam zbog Ivana, jer je na kraju doživio nevjerojatno iskustvo s minhenskim Bayernom, osvojio je tri trofeja. Sad se vratio, s velikom odlučnošću igra za Inter u želji da nam pomogne, da se stavi u službu momčadi, sretan sam da ima takvu želju. Kad igrač ima ovakvu odlučnost, ovakav entuzijazam i želju, treneru sve postaje lakše, kazao je Conte o Perišiću.

Inter je prošle sezone završio na drugom mjestu u Serie A, ove sezone Conte je najavio pohod na Scudetto, došli su Achraf Hakimi, Arturo Vidal i Aleksandar Kolarov.

Conte je posebno inzistirao na dovođenju Vidala, koji je raskinuo ugovor s Barcelonom:

- Arturo Vidal je u dobroj formi, stigao je u dobroj fizičkoj kondiciji. Već je radio sa mnom u Juventusu iako sada radimo nove stvari u odnosu na vrijeme kada je bio moj igrač. Dobro se integrira, pametan je igrač, taktički, fizički, ima sjajan način razmišljanja. U našoj veznoj liniji može igrati sve. Može biti jedan od dva središnja vezna igrača, može igrati kao napadač, može igrati zajedno s igračem niskog nivoa ako bismo to odlučili. Može igrati u bilo kojoj ulozi i sretni smo što ga imamo sa sobom, kazao je Conte

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.