Antonio Cassano opisao sukob s Markom Livajom i odgovorio Joseu Mourinhu

Ponedjeljak, 10. travnja 2023. 19:48 Napisao/la  SC
Antonio Cassano opisao sukob s Markom Livajom i odgovorio Joseu Mourinhu

Nakon što je Jose Mourinho poručio Antoniju Cassanu da bude pažljiv, jer ne zna kada mu se opet može dogoditi neki Marko Livaja, Cassano je odgovorio treneru Rome videom na svom Instagram storyju.

Ovako je opisao sukob s Livajom tijekom razdoblja kada su obojica nosili dresove Intera:

- Posvađao sam se s njim, rekli smo jedan drugom neke oštre riječi, ali poslije dva dana bili smo prijatelji kao i prije. Mama me naučila, dragi Mourinho, a ja kažem tebi i onima koji pišu gluposti da se ne plašim nikoga i ničega i da se mogu suočiti sa svakim. Nije problem ni posvađati se, ali nikad u karijeri nisam se tukao na terenu. U privatnom životu, to je nešto drugo: svađao sam se sa 30.000 ljudi. Reci svom špijunu da je 20 ljudi stalo na putu i nije bilo fizičkog obračuna Livaje i mene. Reci tom zečiću koji ti je pričao s*anja, da je to s*anje, baš kao način na koji igraju tvoji timovi, rekao je Cassano.

U doba kada su Livaja i Cassano igrali za Inter, Mourinho je bio trener Real Madrid, netko mu je očito pričao o sukobu Livaje i Cassana.

- Cassano je igrao za Romu, Inter i Real. U Madridu ga pamte po jakni, s Romom je osvojio superkup a da nije igrao, a za Inter nije osvojio ni kup Lombardije. Vi znate što sam ja osvojio s Interom, Real Madridom i Romom. On ima problem sa mnom, ja s njim nemam. Reći ću mu samo jedno: Pazi, Antonio, ti imaš 40, a ja 60 godina. Ponekad dođu nekakvi Marko Livaje i onda je teško, poručio je Mourinho nekadašnjem igraču Intera, koji je ovako kritizirao njegov rad:

- Mourinho se može vratiti u Real ako Ancelotti odluči otići, ali ako ‘Los Blancosi‘ žele trenera, onda neće vratiti Mourinha. Njega boli briga za nogomet, on ne voli raditi, ne zna komunicirati s igračima, neka vas ne zavara njegova priča. Ne znam kako je ostvario rezultate koje je ostvario jer kod njega je sve gluma. Bio je sjajan trener, ali sada to nije, kazao je Cassano.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.