Antonio Cassano: Juventus dvije godine nije odigrao pristojnu utakmicu

Subota, 20. svibnja 2023. 09:57 Napisao/la  SC
Antonio Cassano
Antonio Cassano

Čini se da Massimiliana Allegrija na klupi Juventusa više ništa ne može zadržati otkada je ostavku podnio Andrea Agnelli na čelu bivše uprave, koja je optužena za financijske malverzacije.

Juventus je ispao od Seville u polufinalu Europske lige, u dvije sezone nije osvojio ni jedan trofej, malo za klub takve reputacije znači da je trenutačno drugi u prvenstvu.

- Sevilla je zasluženo prošla, u finale je otišla momčad koja je dobrom igrom zaslužila više, znala se nositi s poteškoćama. Bila je to utakmica koju je igrala samo španjolska momčad, utakmicu je od početka do kraja igrala jedna momčad, a to je Sevilla. Juventus je imao dva kontranapada, dvije šanse u prekidima, a onda su zabili i zatvorili se. Juvenuts je uvijek takav, ode u Ligu prvaka i izgleda kao s..nje, ode u Europsku ligu i dogodi se ista stvar. Ovo je posljedica svega što se događalo zadnjih godina, ove godine nisu ništa osvojili. Sada će Allegri istovariti s..nje na druge, isticati poteškoće, ali koje poteškoće? Dvije godine nisu odigrali pristojnu utakmicu, izgledali su kao s..nje i ispali su iz Europske lige, kazao je Antonio Cassano za Bobo-tv.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.