Ante Rebić promijenio odnose na terenu, Stefano Pioli hvali hrvatskog napadača

Ponedjeljak, 08. studenog 2021. 10:23 Napisao/la  SC
Ante Rebić
Ante Rebić

Milan je ostvario pozitivan rezultat u Derbyju della Madonnina s obzirom da je Inter izgledao bolje, promašio je penal i dvije velike prilike:

- Inter je jaka momčad, dokazali smo da smo i mi jaki. Pogledajte prosječnu razliku u godinama početnih jedanaest između Milana i Intera. Trebalo nam je vremena da steknemo mirnoću, da izgradimo samopouzdanje i sada se možemo boriti s najboljima u Serie A. U utakmici uvijek može biti poteškoća, ali ponovno smo pokazali hrabrost, obje momčadi imale su prilike za pobjedu. Napravili smo naivne pogreške kod penala, zadržali smo svoje ideje i pristup da to preokrenemo. Mogli smo više tražiti Zlatana Ibrahimovića, kaže Stefano Pioli.

Milan je promijenio igru kada je ušao Ante Rebić, najbolji nogomet Milan je igrao zadnjih petnaestak minuta:

- Ante nam je vrlo važan, jer ima promjenu ritma, vrlo je agresivan. Vidjeli smo da je Rafael Leao bio malo manje agresivan, što je neizbježno jer je igrao praktički svaku utakmicu posljednja tri tjedna, rekao je Pioli.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.