Alvaro Morata u Juventusu, odlazak Contea nije utjecao na transfer španjolskog igrača

Subota, 19. srpnja 2014. 18:11 Napisao/la  SC

Dolazak Morate vrijedan 20 milijuna eura bio je upitan nakon nedavnog odlaska trenera Antonija Contea. Ipak, novi trener Max Allegri uvjerio je Moratu da karijeru nastavi u Italiji

Alvaro Morata novi je igrač Juventusa. Prema pisanju španjolskih i engleskih medija talijanski prvoligaš će na ime odštete morati Realu platiti 20 milijuna eura, a u ugovoru stoji klauzula prema kojoj Real ima pravo ponovnog otkupa u iduće dvije godine. Dolazak Morate je bio upitan nakon nedavnog odlaska trenera Antonija Contea. Ipak, novi trener Max Allegri uvjerio je Moratu da karijeru nastavi u Italiji.

- Došao sam u Juventus jer radi se o jednom od najboljih klubova u Europi i bez sumnje najbolji u Italiji, rekao je Morata.

- Odabrao sam Juventus jer klub je pokazao interes i pratio me je dugo vremena. Carlo Ancelotti mi je poželio sve najbolje i poručio da idem u sjajan klub. Rekao mi je neka uživam u Italiji, posebice u sjajnoj hrani. Imao sam ponuda iz Engleske i drugih zemalja, ali znao sam da želim u Juventus, otkrio je Morata.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.