MASSIMILIANO ALLEGRI TVRDI

Mandžukić nije najveća klasa s najboljom tehnikom

Ponedjeljak, 30. studenog 2015. 10:33 Napisao/la  SC

Morata je prvi izbor, ali mora biti bolji i osloboditi se pritiska, kaže trener Juventusa


Trener Juventusa Massimiliano Allegri ovako je opisao učinak Marija Mandžukića, strijelca prvog od tri (3:0) pogotka u pobjedi protiv Palerma. Mandžukić je drugi put dobio prednost pred Alvarom Moratom, drugi put zaredom je zabio:

- Morata je prvi izbor, ali mora biti bolji i osloboditi se pritiska. Mandžukić je osvojio Ligu prvaka, igrao je za Bayern i Atletico. Možda nije najveća klasa s najboljom tehnikom, ali ima karakteristike potrebne za ovu momčad. On je dao svoj doprinos, brojke govore za njega. Dybala je odličan tehničar kojem više odgovara igrati iza napadača, dok su Mandžukić i Morata igrači šesnaesterca. Ovisno o utakmici kakva nas čekam, biram između napadača, kaže Allegri.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.