Ralf Rangnick: Zašto Paul Pogba ne bi igrao, pa i meni na ljeto istječe ugovor!

Srijeda, 19. siječnja 2022. 20:58 Napisao/la  SC

Pa čak i ako je motiviran samo da pokaže da može potpisati novi ugovor negdje drugdje, bit će vrlo motiviran i zašto ga onda ne bih koristio, kaže menadžer Manchester Uniteda

Ralf Rangnick
Ralf Rangnick

 Uoči utakmice Manchester Uniteda i Brentforda u srijedu, novinari su Ralfa Rangnicka pitali kakav će tretman do kraja sezone imati Paul Pogba s obzirom da francuski reprezentativac ne želi produljiti ugovor koji mu istječe na ljeto:

- Naravno da će Pogba igrati! U posljednjim utakmicama igrao je Nemanja Matić kojemu također ističe ugovor! Inače, na ljeto i meni istječe ugovor kao menadžeru! Svi imamo isti cilj, imamo istu ambiciju da budemo što uspješniji. Za mene nije problem ako igraču ugovor istječe, pitanje je koliko igrač želi biti dio ove skupine, koliko se još uvijek osjeća emocionalno i fizički u našem okruženju. Dokle god je tako, zašto Paul Pogba ne bi igrao!? Nakon dva i pol mjeseca koliko nije igrao zbog ozljede, sada je opet potpuno spreman i želi pokazati navijačima Manchester Uniteda i cijelom svijetu kakav igrač može biti! Pa čak i ako je motiviran samo da pokaže da može potpisati novi ugovor negdje drugdje, bit će vrlo motiviran i zašto ga onda ne bih koristio? Postoji razlika u načinu na koji se igrači nose s ovakvom situacijom. Ako to budu rješavali na profesionalan, ambiciozan način, naravno da ću igrati iako im ugovor ističe na ljeto, kazao je Rangnick.

Kao što je poznato, klubovi koriste različite vrste pritisaka na igrače kojima istječu ugovori, a ne želi potpisati novi.

Sve se rijeđe događa da posežu za radikalnim potezima poput Hajduka, koji je u drugom dijelu prošle sezone bivšeg kapetana Miju Caktaša izbacio iz rostera nakon što je odbio novi ugovor.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.