West Ham najavio zvučno pojačanje, Slaven Bilić napad počinje slagati oko Zlatana Ibrahimovića

Ponedjeljak, 28. ožujka 2016. 16:34 Napisao/la  SC

 Želio bih dovesti Ibrahimovića iz PSG, ali ne znam želi li on k nama. Znam da ima 34 godine, ali je fantastičan igrač, rekao je suvlasnik West Hama David Sullivan 


Slaven Bilić mogao bi iduće trenirati Zlatana Ibrahimovića, koji je proteklih dana izjavio da ima konkretnu ponudu iz Premierlige. Ibrahimović nije spominjao ime kluba, ali jest suvlasnik Westa Hama:

- Želio bih dovesti Ibrahimovića iz PSG, ali ne znam želi li on k nama. Znam da ima 34 godine, ali je fantastičan igrač, rekao je David Sullivan uz napomenu da nije siguran da Šveđanin želi doći k njima.

Ako ne Ibrahimović ne dođe, Bilić ne mora strahovati za napad:

- Većinu novca u prijelaznom roku potrošit ćemo na dovođenje napadača, a diljem Europe pratimo deset napadača. Pratimo i neke od najboljih strijelaca Premierlige koje ćemo pokušati dovesti, ali ne mogu vam reći njihova imena. Ne mogu govoriti o igračima iz drugih momčadi. Ovo je najbolja momčad West Hama u posljednjih šest godina. Želimo se još ojačati na ljeto da budemo još bolji sljedeće godine, zaključio je Sullivan.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.