WBA i Fulham odigrali bez pogodaka, Brentford prijeti Slavenu Biliću

Utorak, 14. srpnja 2020. 20:15 Napisao/la  SC
Slaven Bilić osvojio jedan bod
Slaven Bilić osvojio jedan bod

WBA i Fulham odigrali su utakmicu 44. kola bez golova, momčad Slavena Bilića osvojila je bod kojim je na drugom mjestu zadržala sigurni razmak od trećeg Brentforda.

Leeds s utakmicom manje ima 84 boda, WBA ima 82 bodova, Brentford ima četiri boda manje (78) i utakmicu manje, Fulham ima 77 bodova i još uvijek teroretski može biti drugi.

Brentford utakmicu 44. kola igra u srijedu protiv osmoplasiranog Prestona, u slučaju pobjede primaknut će se Biliću na bod dva kola prije kraja sezone.

WBA i Brentford u zadnjim dvama kolima igraju protiv momčadi iz donjega dijela ljestvice što u vrlo izjednačenoj ligi ništa ne mora značiti.

Dobra je vijest da WBA teško gubi utakmice, Bilić je doživio najmanje poraza (6) u ligi, vodeći Leeds devet puta je poražen, Brentford i Fulham doživjeli su po jedanaest poraza.

Raspored zadnja dva kola:

45. kolo
Huddersfield - WBA
Stoke - Brentford
Fulham - Sheffield Wed

46. kolo
WBA - QPR
Brentford - Barnsely
Wigan - Fulham

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.