Vincent Tan smijenio menadžera, vlasnik Cardiffa zabrinut zbog stopera koji ne postižu golove

Petak, 27. prosinca 2013. 20:18 Napisao/la  SC

Tan je nedavno postao vlasnik Sarajeva momčad kojega trenira Robert Jarni

Vincent Tan smijenio je menadžera Cardiffa Malkya Mackiea, što nije iznenađenje. Cardiff igra slabo, u zadnjoj utakmici doživio je težak domaći poraz (0:3) od Southamptona. Mackie je trebao biti smijenjen i ranije, Tan je samo potvrdio odluku upravnog odbora koji u ime malezijskog milijardera vodi premijerligaša.

Puno zanimljivije od smjene menadžera su Tanove izjave, koje zabavljaju englesku javnost i izluđuju fanove Cardiffa. Nakon što se prošle sezone Tan zanimao zbog čega vratar Marshal nije postigao ni jedan pogodak, Tana sada brinu stoperi, koji također na postižu onoliko golova koliko bi vlasnik Cardiffa htio.

Tan je nedavno postao vlasnik Sarajeva momčad kojega trenira Robert Jarni. Bit će zanimljivo čuti pitanja koje će Tan postaviti Jarniju.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.