Van Persie blizu prelaska na Old Trafford, Arsenal i Manchester United otvorili pregovore

Srijeda, 15. kolovoza 2012. 11:22 Napisao/la  SC

Wenger je spreman prodati nizozemskog nogometaša za nešto više od 20 milijuna funti, budući da mu sljedeće sezone ističe ugovor te bi mogli ostati bez ikakve odštete

Čelnici Arsenala potvrdili su kako su započeli pregovore s Manchester Unitedom oko prodaje svoga kapetana Robina van Persieja na Old Trafford. Prema pisanju engleskih medija, predstavnici engleskih divova otvorili su pregovore o transferu koji bi vrlo vjerojatno mogao biti okončan prije početka Premierlige.

"Topnici" nizozemskog napadača žele prodati ove sezone, budući da mu sljedeće ističe ugovor te bi mogli ostati bez ikakve odštete. Wenger je spreman prodati nizozemskog nogometaša za nešto više od 20 milijuna funti, dok su "crveni vragovi" navodno spremni povećati ponudu koja je prvotno iznosila 15 milijuna funti.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.