Ulaznice za dvoboj Chelsea i WBA i potencijalnu proslavu naslova prodaju se i po 18 tisuća kuna

Srijeda, 10. svibnja 2017. 13:38 Napisao/la  SC

Chelsea u petak ima priliku i matematički osigurati šesti naslov prvaka Engleske

Nakon što je u ponedjeljak pobijedio Middlesbrough 3:0, Chelsea u petak ima priliku i matematički osigurati šesti naslov prvaka Engleske. Momčad Antonija Contea gostuje kod West Bromwicha i pobjedom bi otišla na nedostižnih deset bodova prednosti.

To jako dobro znaju i dileri koji bi se mogli obogatiti na Chelseajevim navijačima. Naime, ulaznice za gostujuće navijače, koje su se prodavale po 300 kuna, sada na crnom tržištu vrijede i do 18000 kuna.

Na stranicama koje se bave preprodajom ulaznica, najjeftinije karte za spomenutu utakmicu mogu se kupiti za 5000 kuna. WBA je objavio da ima još neprodanih utakmica za domaće navijače, ali ta mjesta neće ići u prodaju iz sigurnosnih razloga. Klub je također objavio da ne preporučuje Chelseajevim navijačima da kupuju ulaznice za druge tribine jer bi mogli biti izbačeni sa stadiona, također iz sigurnosnih razloga.

Iako su ulaznice za ovu utakmicu i 600 puta skuplje na crnom tržištu, rekord drži utakmica zadnjeg kola prošle sezone na kojoj je Leicester slavio naslov prvaka. Te karte su se prodavale i po nevjerojatnih 75000 kuna.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.