Udarci sa svih strana: Eva Carneiro tužila Josea Mourinha zbog diskriminacije

Ponedjeljak, 02. studenog 2015. 22:13 Napisao/la  SC

 FA suspendirao Mourinha jednu utakmicu, mora platiti 40.000 funti zbog ponašanja protiv West Hama


Jose Mourinho pred otkazom je u Chelseaju nakon poraza Liverpoola, a udarci stižu sa svih strana.

Eva Carneiro, fizioterapeutkinja koja je 22. rujna napustila londonski klub, pokrenula je tužbu protiv Mourinha. Iz Chelseaja je otišla zbog Mourinha.

Mourinho je navodno izvrijeđao Carneiro nakon što je u završnici utakmice sa Swanseajem uletjela u teren kako bi pomogla ozlijeđenom Edenu Hazardu. Nakon toga Mourinho je zabranio Carneiro da sjedi na klupi tijekom utakmice, nedugo zatim ona je otišla.

Mourinho će se morati pojaviti na sudu ako se dvije strane ne nagode. Utvrdi li se diskriminacija, Mourinho bi mogao biti kažnjen.

U međuvremenu ga je kaznio FA. Jednu utakmicu neće moći ući na stadion i mora platiti 40.000 funti zbog ponašanja protiv West Hama, odnosno svađe s glavnim sucem zbog čega je isključen.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.