SUMRAK BOGOVA Chelsea se borbi za ostanak, Mourinho smatra da su ga igrači izdali!

Utorak, 15. prosinca 2015. 11:03 Napisao/la  SC

Osjećam da je moj rad izdan! Primili smo dva gola koja su za mene potpuno neprihvatljiva, kaže Mourinho nakon poraza od Leicestera


Porazom u Leicesteru aktualni engleski prvak našao se u zoni borbe za ostanak! Chelsea nakon 16. kola i istim igračima koji su osvojili titulu prvaka izgleda kao momčad koja nema trunke samopoštovanja:

- Osjećam da je moj rad izdan!, izjavio je nakon poraza Jose Mourinho.

Karizmatični trener Chelsea proživljava najteže dane u karijeri, na terenu očito ne kontrolira igrača, a sve više gubi kontrolu pred tv-kamerama:

- Primili smo dva gola koja su za mene potpuno neprihvatljiva. Jedna od mojih najvećih kvaliteta je čitanje igre i prenošenje tih informacija mojim igračima, kako pročitati protivnika, predvidjeti odakle prijeti najveća opasnost. Vardy se prošetao između naša dva stopera, Mahrez je prošao "jedan na jedan" i jako mi je teško prihvatiti da smo primili takva dva gol. Četiri dana sam pripremao ovaj susret, predvidio sam sve što je specifično za njihovu igru, identificirao sam četiri načina na koji postužu gotovo sve svoje golove. Moji su igrači sve te informacije dobivali na treninzima tijekom posljednja tri dana. Pitajte ih! Ja znam da su to sve pošteni momci i oni će vam reći da govorim istinu. Na kraju smo primili upravo dva gola kakva naš protivnik najčešće zabija, brani se Mourinho od sve žešćih napada.

Mourihno spada u osobe koje se duševno hrane konfliktima. Međutim, prvi put u karijeri iza njegovih provokacija ne stoje rezultati. Chelsea ima samo bod više od zone ispadanja:

- Prihvaćam da smo sada blizu zone ispadanja, ali ne prihvaćam da se borimo za opstanak. Kad pogledate taj dio tablice, naći ćete tamo i naše ime, ali da biste mogli reći bore se za ostanak, morali bi tu biti tri ili četiri mjeseca. A mislim da se to neće dogoditi, kaže Mourinho koji vjeruje da Roman Abramovič još uvijek čvrsto stoji iz njega.

Ustvari, u ovom trenutku izgleda da samo Abramovič stoji iza njega.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.