Suarez uspio isprovocirati premijera, Cameron smatra da je Urugvajac užasan primjer mladima

Nedjelja, 02. lipnja 2013. 14:48 Napisao/la  SC

Iznio sam samo svoje mišljenje kao otac koji gleda utakmice, kaže Cameron

Luis Suarez silom želi otići iz Liverpoola i što dalje pobjeći iz Engleske u kojoj je postao omiljena meta britanskih medija. Od kada je došao u Liverpool, sjajni urugvajski napadač ima velikih problema s ponašanjem, počev od optužbi za rasizam u slučaju Patricka Evre do „kanibalskog“ ugriza na vratu Branislava Ivanovića.

 

Suarez ne bira sredstva ni ljude, sada je prozvao premijera Davida Camerona

 

- Cameron je rekao da  nisam dobar primjer za djecu! Zašto da brinete za englesku naciju!?, cinično je Suarez poručio da će svi engleski problemi nestati kada on ode.

 

David Cameron je reagirao:

 

- Iznio sam samo svoje mišljenje kao otac koji gleda utakmice. Imam sedmogodišnjeg sina koji voli nogomet i kada se igrači ponašaju onako kao Suarez, to je užasan primjer za mlade ljude u našoj zemlji,  kazao je engleski premijer.

 

- Pokušao sam samo raditi svoj posao i ne mogu se više ispričavati ljudima u Engleskoj, kazao je Suarez

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.