Spektakl zajamčen: Zlatan Ibrahimović i Jose Mourihno zajedno u Manchester Unitedu?!

Ponedjeljak, 23. svibnja 2016. 11:24 Napisao/la  SC

Navodno je transfer pri kraju što znači da u Manchesteru više neće biti dosadno, Mourinho i Ibrahimović jamče zabavu i kada lopta miruje


Jose Mourinho i Zlatan Ibrahimović zajedno u Manchester Unitedu! Prema pouzdanom L'Equipeu dobitna kombinacija vrlo je izvjesna.

Ibrahimović je iz PSG-a otišao kao legenda, barem prema vlastitim riječima. To ne znači da će 35-godišnji napadač u mirovinu, naprotiv. Ibrahimović je još uvijek jedan od najtraženijih napadača današnjice, atraktivni Šveđanin sigurno može igrati sezonu, dvije na najvišoj razini.

Prema francuskim izvorima Ibrahimović bi karijeru htio  završiti na Otoku, dres Manchester Uniteda izgleda mu vrlo privlačno. Posebice otkada je menadžer postao Jose Mourinho s kojim je u prijateljskim odnosima.

Ne treba zaboraviti da je menadžer gradskog rivala postao Pep Guardiola s kojim Ibrahimović nije u dobrim odnosima, što cijeloj priči da je dodatni naboj.

Navodno je transfer pri kraju što znači da u Manchesteru više neće biti dosadno. Mourinho i Ibrahimović jamče zabavu i kada lopta miruje.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.