Slaven Bilić proslavio rođendan prvom pobjedom West Hama ove sezone

Utorak, 12. rujna 2017. 00:04 Napisao/la  SC
Slaven Bilić
Slaven Bilić


Slaven Bilić proslavio je 49. rođendan pobjedom protiv Huddersfielda, Westa Ham pobijedio je 2:0 pogocima Obianga (72) i Ayewa (77).

- Nije to bila lijepa utakmica, ali smo zaslužili pobjedu. Pritisak osjećam cijelu godinu. Meni nema logike da budem pod pritiskom nakon tri utakmice, ali to je moderan nogomet. Rekao sam da smo igrali bolje prošle sezone kako je ona odmicala, izuzev nekoliko utakmica. Odigrali smo neke odlične utakmice i mogu reći da se ovdje napokon osjećamo kao kod kuće. To nikad neće biti Upton Park, ali sve više i više je naš dom. Ovo je sjajan dar za rođendan, hvala dečkima, rekao je Bilić.

Westa Ham ostvario je pobjedu nakon tri uzastopna poraza. Da nije, nije teško predvidjeti kakva bi bila Bilićeva sudbina.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.