Slaven Bilić postao neslavni rekorder, West Ham doživio najteži poraz u FA Cupu

Subota, 07. siječnja 2017. 10:15 Napisao/la  SC

Ako se nastave ovakvi rezultati, onda je Bilićeva pozicija ugrožena.  Ali mislim da u ovom trenutku njegova posao nije u opasnosti, smatra Franck Lampard

West Ham doživio je najteži poraz (0:5) u povijesti FA Cupa, Manchester City pobijedio je momčad Slavena Bilića rezultatom 5:0.

- Najviše me razočaralo što smo nakon prvog gola natjeravali njihove igrače po cijelom terenu i u tih 10-15 minuta primili još dva gola. Igrali smo puno bolje s deset igrača protiv Uniteda. Napravili smo grešku i oni su imali dovoljnu kvalitetu da iskoriste prostor između naših redova. Nismo bili dovoljno dobri, niti blizu igre koju smo pokazali prije par dana protiv Manchester Uniteda. Veliko je ovo razočaranje za nas. Na 3:0 je već bilo sve gotovo, kazao je Bilić nakon što je postao neslavni rekorder.

Nije negativan rekord jedini Bilićev problem, status hrvatskog menadžera opet je uzdrman. Negativan niz na početku sezone činio kao daleka povijest prije rezultatskog debakla protiv momčadi Pepa Guardiole, a sada sve opet vrlo neugodno:

- Ako se nastave ovakvi rezultati, onda je Bilićeva pozicija ugrožena.  Ali mislim da u ovom trenutku njegova posao nije u opasnosti. Bilić je prošle sezone zaradio veliko poštovanje zbog igre svoje momčadi. Mislim da on ni sada nije problem. Problem je što igračima prije svega nedostaje samopouzdanja, rekao je Franck Lampard za BBC.

Lampard je svojedobno s Bilićem dijelio svlačionicu u West Hamu, naravno da je komentator BBC-a nastojao zaštititi nekadašnjeg suigrača. Problem je što Bilić ima sve manje prostora za uzmak...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.