Slaven Bilić dovodi Andreja Kramarića, West Ham ponudio 8 milijuna eura

Srijeda, 13. siječnja 2016. 18:24 Napisao/la  SC

 Jasno da se nešto pita i Kramarića, koji ne smije riskirati da ne igra u West Hamu ako želi otići na Europsko prvenstvo u Francusku

Slaven Bilić sprema ponudu za Andreja Kramarića! Prema pisanju Daily Expressa, West Ham želi kupiti Kramarića za 6 milijuna funti (cca. 8 mil. eura).

Bilića ne zanima posudba s pravom prvootkupa kao što nudi Torino, nego otkup ugovora u roku odmah. Leicester City platio je Rijeci 10 milijuna eura (cca. 9 mil. funti) za Kramarića, čelnici kluba svjesni su da na Kramariću neće zaraditi, pa ponuda West Hama izgleda prihvatljivo.

Claudio Ranieri prije nekoliko dana otpisao je Kramarića, menadžer Leicester Cityja poručio je Kramariću da pronađe drugi klub ako misli igrati. Najveći interes za Kramarića pokazuju talijanski klubovi, Torino prije svih.

Međutim, talijanski klubovi nemaju novaca za otkup ugovora, pa je Torino ponudio 350.000 eura za posudbu do kraja sezone s pravom prvootkupa ugovora. Najviše je prijepora u razgovorima s Torinom oko cijene prvootkupa ugovora. Ako West Hamova ponuda postane službena, nema nikakvih prijepora.

Nikica Jelavić napušta West Ham, na njegovo mjesto trebao bi doći Kramarić. Jasno da se nešto pita i Kramarića, koji ne smije riskirati da ne igra u West Hamu ako želi otići na Europsko prvenstvo u Francusku.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.