Slaven Bilić četvrti put postao otac, supruga Ivana Đeldum u Londonu rodila kći

Petak, 23. rujna 2016. 15:55 Napisao/la  SC

Slavenu se prva kći iz braka s Ivanom rodila u Istanbulu

Slaven Bilić četvrti put postao je otac, supruga Ivana Đeldum u Londonu je rodila kći. Slavenu se prva kći iz braka s Ivanom rodila u Istanbulu.

- Dobio sam kći i obožavam je, ali ostalo je još puno energije i totalno sam fokusiran na nedjeljnu utakmicu. Zaredali smo s nekoliko utakmica bez pobjede, ali vratitli su neki igrači, kao i samopouzdanje te smo se vratili pobjedama. Očekujem da budem stvarno dobri u nedjelju. Bili smo u sličnoj poziciji kada smo igrali protiv Southamptona prošle sezone, kaže Bilić uoči nedjeljne utakmice West Hama Southamptona.

Kriza West Hama poprima ozbiljne razmjere, Bilić je svjestan pozicije:

- Pred nama su dvije velike utakmice i sjajna prilika da izađemo iz nevolje u kojoj smo. Protiv Accringtona nismo odigrali kako smo očekivali, a moramo vratiti samopouzdanje i vjeru te krenuti s pobjedama. Trebamo navijače više nego ikad, zaključio je Bilić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.