Roy Keane: Erling mora poboljšati svoju igru da ne bude na razini igrača četvrte lige

Utorak, 02. travnja 2024. 10:14 Napisao/la  SC

Keaneova izjava na tragu je ublaženih izjava Pepa Guardiola, koji od prvoga dana govori da Haaland mora puno raditi na sebi

Roy Keane: Erling mora poboljšati svoju igru da ne bude na razini igrača četvrte lige

Erling Haaland nije postigao pogodak zadnjih pet utakmica, najbolji strijelac Premierlige (18 pogodaka) nije zabio u derbiju protiv Arsenala što je nakon utakmice Roya Keana ponukalo da na osebujan način opiše karakteristike igre ponajboljega napadača na svijetu:

- Razina njegove igre je općenito loša, ne samo danas! Mislim da Erling mora poboljšati svoju igru da ne bude na razini igrača iz League Two, kazao je Keane.

Inače, Legaue Two je četvrti rang natjecanja u Engleskoj!

Roy Keane je danas stručni komentator, kapetan najbolje momčadi Manchester Uniteda prema izboru Alexa Fergusona na terenu je djelovao autoritativno poput trenera, Keane je jedini igrač s kojim se Ferguson nikada nije izravno posvađao.

Inače, Keaneova izjava na tragu je ublaženih izjava Pepa Guardiola, koji od prvoga dana govori da Haaland mora puno raditi na sebi da bi postao igrač koji će unaprijediti igru Manchester Cityja.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.