Romelu Lukaku još od prošloga Božića čini sve da se vrati u Inter

Utorak, 07. lipnja 2022. 16:30 Napisao/la  SC
Romelu Lukaku
Romelu Lukaku

Romelu Lukaku od prošloga Božića čini sve da se vrati u Inter.

Engleski mediji otkrili su da je napadač Chelsea prije nove godine stupio u (ne)izravni kontakt s Interom, sada je jasno zašto je baš u tom razdoblju prvi put javno rekao da je nezadovoljan tretmanom na Stamford Bridgeu.

Lukaku je još više pojačao pritisak otkada je Chelsea dobio novog vlasnika, Thomas Tuchel već je razgovarao  s Toddom Boehlyjem o sudbini belgijskog napadača.

Čini se da je najveći problem postao osjećaj prevarenosti, čelnici kluba i posebice trener Tuchel smatraju da Lukaku nije slučajno igrao daleko ispod svojih mogućnosti.

Postigao je samo 8 pogodaka, iza njega je jedna od najslabijih sezona u karijeri, a Chelsea je platio Interu čak 110 mil. eura odštete da bi ga doveo.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.