JURGEN KLOPP

I ovo je povijest, ali ne ona koju smo htjeli

Nedjelja, 04. listopada 2020. 23:45 Napisao/la  SC

Sada možemo krenuti ispočetka

Jurgen Klopp
Jurgen Klopp

Aston Villa pobijedila je Liverpool s čak 7:2, nikada Liverpool nije primio sedam golova u Premiershipu, zadnji put je toliko golova primio prije 57 godina:

- Sve što u nogometu ne smijete napraviti mi smo danas napravili! Nije to bio određeni trenutak, nego smo sve loše stvari i pogreške stavili u jednu utakmicu. Sada nadam se, možemo krenuti ispočetka. Nije to bilo traljavo nego baš loše. I ne mogu to promijeniti. Volio bih sutra ili u utorak proanalizirati to s igračima, ali odlaze u reprezentacije. Nadam se da će se svi vratiti zdravi pa imamo dva dana za pripremiti se za Everton. A tko želi izgubiti 2:7? Prije koju godinu rekli smo da želimo pisati povijest. I ovo je povijest, ali očito ne ona koju smo htjeli ispisati, kazao je Jurgen Klopp.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.