Primera: Luka Modrić donio pobjedu Real Madridu, Barcelona lakoćom protiv Levantea

Nedjelja, 07. veljače 2016. 14:09 Napisao/la  SC

Susret 23. kola: Levante - Barcelona 0:2, Granada - Real Madrid 1:2

 

Luka Modrić donio je pobjedu Real Madridu pogotkom u 85. minuti utakmice na gostovanju kod Granade. Modrićevim pogotkom madridska momčad ostvarila je prvu gostujuću pobjedu (2:1) u mandatu trenera Zinedinea Zidanea.

Mateo Kovačić igrao je u nastavku utakmice.

Real Madrid nije igra dobro kao što igra u domaćim utakmicama i kada se činilo da će ostati bez pobjede, Modrić je efektnim udarcem s 20 metara zatresao mrežu domaćina. 

Barcelona je u stotoj utakmici Luisa Enriquea na klupi gostovala kod Levantea u Valenciji i pobijedila s 2:0, puno teže nego što se očekivalo.

Jedini je gol do 90. minute bio autogol, a MSN trojac stvorio je svega nekoliko opasnosti, daleko od one rapsodije kakvom uveseljavaju u zadnje vrijeme. Pobjedu je potvrdio Luis Suarez u 90. minuti.

Bez obzira na suparnika, Enrique nije htio 'kemijati' sa sastavom već je poslao na teren najbolje što ima.

U trećoj minuti pomoći je sudac neopravdano zbog zaleđa poništio gol Messija, a Barca je povela u 21. minuti autogolom Navarra, kojeg je lopta pogodila u leđa i otišla u mrežu nakon Albina ubačaja.

U 32. minuti Lerma je pucao loše, pored gola, nakon što je domaćin prodao kontru Barci. Da bi u 38. minuti Morales pogodio gredu! Levante je bio jako blizu izjednačenju nakon Rakitićeve izgubljene lopte.

Messiju i u 54. minuti nije priznat gol, ovaj put doista je bilo zaleđe, a sve je zakuhao Rakitić oduzevši loptu domaćinima.

U 59. minuti Rakitić je pucao opasno glavom, ali mu je golman sjajno obranio. I Rakitić mu je odmah čestitao. Nakon 68 minuta i više od osam pretrčanih kilometara, Rakitić je zamijenjen, ušao je Busquets.

Levanteov trener Rubi bio je pomoćnik Vilanovi i Martinu, pa dobro poznaje gotovo sve Barcine igrače. Gotovo cijelo drugo poluvrijeme Barca nije napravila pravu šansu!

LEVANTE: Marino - Lopez, Navarro (69 Ghilas), Feddal, Tono - Verza (77 Cuero), Simao, Lerma - Deyverson (69 Camarasa), Rossi, Morales

BARCELONA: Bravo - Alves (74 Vidal), Pique, Mascherano, Alba - Rakitić (68 Busquets), Sergi, Iniesta - Messi, Suarez, Neymar

Utakmice 23. kola: Levante - Barcelona 0:2 (Navarro 21-ag, Suarez 90+2), Granada - Real Madrid 1:2 (El Arabi 60/Benzema 30, Modrić 85), Betis - Valencia 1:0 (Ruben Castro 49), Celta - Sevilla 1:1 (Beauvue 64/Carrico 43)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.