ENGLESKO PRVENSTVO

Klopp opet bez pobjede, Bilić osvojio bod

Nedjelja, 20. prosinca 2015. 16:30 Napisao/la  SC

Utakmice 17. kola: Watford - Liverpool 3:0, Swansea - West Ham 0:0

Liverpool je u krizi. Jasno je to nakon novog poraza, ovog puta kod Watforda 3:0. Redsima je to treća utakmica u nizu bez pobjede. Da se momčadi Jürgena Kloppa ne piše dobro pokazala je već treća minuta kada je pogriješio vratar Bogdan, a njegovu je grešku iskoristio Ake i iz blizine pogodio za 1:0.

U 15. minuti domaćin je imao već 2:0, a nakon dodavanja Deeneya mrežu Liverpoola pogodio je Ighalo.

Iako se očekivao odgovor redsa, njega danas nije bilo. Watford je potpuno kontrolirao utakmicu i orijentirao se na kontre. Iz jedne takve u 85. minuti zabili su i treći gol, a strijelac je bio Ighalo.

Loša vijest za Kloppa je i ozljeda Martina Škrtela koji je morao napustiti teren u 41. minuti zbog ozljede. Kako već od ranije nema Dejana Lovrena, redsi će imati velikih problema na stoperskim pozicijama.

Slaven Bilić osvojio je bod u seriji rezultata West Hama, koji nisu na tragu klupskih ambicija. 

WATFORD: Gomes - Nyom, Cathcart, Britos, Ake - Abdi (80 Behrami), Watson, Capoue, Jurado (76 Anya) - Ighalo (88 Guedioura), Deeney

LIVERPOOL: Bogdan - Clyne, Skrtel (41 Origi), Sakho, Moreno - Henderson, Lucas, Can - Lallana (74 Ibe), Firmino (74 Benteke), Coutinho

Premierliga - 17. kolo: Watford - Liverpool 3:0 (Ake 3, Ighalo 15, 85), Swansea - West Ham 0:0

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.