MOURINHO POBIJEDIO MOYESA

Eto'o postigao tri pogotka Manchester Unitedu

Nedjelja, 19. siječnja 2014. 18:44 Napisao/la  SC

Utakmica 22. kola: Chelsea - Manchester United 3:1

 

 

 

 

 

 


Englesko prvenstvo, 22. kolo

CHELSEA - MANCHESTER UNITED 3:1

Stadion Stamford Bridge. Gledatelja: 41.615. Sudac: Phil Dowd.

Strijelci: 1:0 Eto'o (17'), 2:0 Eto'o (44'), 3:0 Eto'o (49'), 3:1 Hernández (78').

Crveni karton: Vidić (90').

CHELSEA: Cech, Ivanović, Azpilicueta, Luiz, Cahill, Terry, Willian (od 86' Matić), Ramires, Eto'o (od 79' Torres), Oscar (od 68' Mikel), Hazard.

MANCHESTER UNITED: De Gea, Rafael, Evra (od 51' Smalling), Carrick, Vidić, Evans, Valencia, Jones, Welbeck, Januzaj, Young (od 56' Hernandez).

Nogometaši Chelseaja pobijedili su Manchester United i ostali u utrci za naslov prvaka, na korak do Arsenala i Manchester Cityja. United je pak doživio novi veliki udarac, sedmi prvenstveni poraz.

Eto'o je prvi put matirao De Geu u  17. minuti. Odlično se riješio pratnje na rubu kaznenog prostora, a onda se njegov pokušaj s(p)retno odbio od Carricka i završio u mreži - 1:0. Kamerunski napadač lakši je posao imao u 44. minuti kada je ubacivanje Garyja Cahilla proslijedio u mrežu - 2:0.

Treći gol stigao je u 49. minuti. Nakon kornera Cahill je pucao glavom, obrana Manchestera katastrofalno je reagirla i kamerunski napadač pospremio je loptu u mrežu iz neposredne blizine - 3:0.

Manchester United uspio je do kraja utakmice ublažiti poraz golom Hernándeza u 78. minuti, a u 90. minuti gosti su ostali s deset igrača na travnjaku nakon isključenja Nemanje Vidića.

 

 

 

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.