ENGLESKO PRVENSTVO

Salah opet pogodio za pobjedu Liverpoola

Subota, 31. ožujka 2018. 15:32 Napisao/la  SC

Oba Manchestera ostvarili sigurne pobjede

Slavlje Manchester Citya
Slavlje Manchester Citya

Liverpool je na gostovanju kod Crystal Palacea slavio preokretom s 2:1 i tako uspio barem privremeno preskočiti Manchester United na drugoj poziciji.

Crystal Palace poveo je u 13. minuti nakon što je Karius skrivio jedanaesterac, a precizan s bijele točke bio je Milivojević koji je neobranjivo pucao u lijevi kut.

Izjednačenje je donio Sadio Mane u 49. minuti kada je na oštar ubačaj Milnera s boka samo postavio nogu i poslao loptu u gol s nekoliko metara udaljenosti.

Pobjedu Liverpoolu donio je Egipćanin.

Salah je u 84. minuti postigao 29. ligaški gol u sezoni, a bila je ovo ujedno i 21. utakmica Premier lige u kojoj se upisao u strijelce.

Lovren je u igru gostujuće momčadi ušao u 70. minuti. 

Manchester United ostao je ispred Liverpoola, a Jose Mourinho vratio je u prvih 11 za okršaj sa Swanseajem Paula Pogbu i Alexisa Sancheza.

I dok Pogba opet nije blistao, Sanchez je bio junak pobjede 2:0 jer je u petoj minuti asistirao Lukakuu za stoti Belgijčev gol u Premier ligi, da bi u 20. i sam zabio za 2:0.

Leicester je s 2:0 slavio kod Brightona golovima Iborre u 83. i Vardyja u 90. minuiti, dok je u 77. Murrayu Kasper Schmeichel, sin slavnog Petera obranio kazneni udarac.

U 32. kolu Premier lige, Manchester City je na gostovanju pobijedio Everton s 3:1.

Poveli su građani u četvrtoj minuti kada je na asistenciju Silve zabio Sane. U 12. minuti već je bilo 2:0, a strijelac je Gabriel Jesus koji je zabio u ligi nakon gotovo pet mjeseci.

David Silva je svoju drugu asistenciju upisao u 37. minuti, ovog puta za Raheema Sterlinga koji je s pet metara svladao nemoćnog Pickforda.

U 63. minuti Bolasie je smanjio zaostatak.

Momčad Pepa Guardiole ovom je pobjedom sačuvala 16 bodova prednosti ispred gradskog rivala Uniteda protiv kojeg će igrati u idućem kolu, a eventualnom pobjedom na Etihadu bi i proslavili naslov prvaka.

Nikola Vlašić je ovaj susret odgledao s klupe.

Utakmica 32. kola: Crystal Palace - Liverpool 1:2 (Milivojević 13-11m/ Mane 49, Salah 84), Brighton - Leicester 0:2 (Iborra 83, Vardy 90), Manchester United - Swansea 2:0 (Lukaku 5, Sanchez 20), Newcastle - Huddersfield 1:0 (Perez 80), Watford - Bournemouth 2:2 (Kiko 13, Pereyra 49/ King 43-11m, Defoe 90), WBA - Burnley 1:2 (Rondon 83/ Barnes 22, Wood 73), West Ham - Southampton 3:0 (Mario 13, Arnautović 17, 45), Everton - Manchester City 1:3 (Bolasie 63/ Sane 4, Gabriel Jesus 12, Sterlin 37)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.