Premierliga: Manchester City uzeo samo bod na gostovanju kod davljenika Norwicha

Subota, 12. ožujka 2016. 15:37 Napisao/la  SC

Rezultati 30. kola: Norwich - Manchester City 0:0, Bournemouth - Swansea 3:2, Stoke - Southampton 1:2

Manchester City na gostovanju kod Norwicha odigrao je samo 0:0 i tako vrlo vjerojatno srušio snove navijača o naslovu u Premier ligi

Građani su prvu priliku imali u 15. minuti kada je iz slobodnog udarca s 25 metara pucao Agüero, ali je ispod prečke to izvadio Ruddy. Argentinac je u dobroj prilici bio u 29. minuti, međutim njegov udarac iskosa s desne strane s 15 metara zaustavlja vratar Norwicha.

Kanarinci su najbliže golu bili u 39. minuti kada je udarac Patricka Bamforda s 20-ak metara zaustavila vratnica.

U nastavku je City imao dominaciju, ali malih prilika bilo je malo, treba tek izdvojiti pokušaj Davida Silve iz slobodnog udarca s 18 metara u 65. minuti koji je završio u živom zidu, te udarac istog igrača šest minuta kasnije kada je iz izgledne situacije s 14 metara pucao daleko od gola.

Norwich je najbolju priliku imao u 85. minuti, ali Dorrans je neometan sa 16 metara loše pucao. Bivši igrač Dinama Ivo Pinto nije dobio priliku za igru.

Premierliga - 30. kolo

Norwich - Manchester City 0:0

NORWICH: Ruddy - Martin, Bennett, Klose, Olsson - Redmond (45 Dorrans), O'Neil, Howson, Jarvis - Hoolahan (67 Mbokani), Bamford (67 Jerome)

MAN CITY: Hart - Sagna (85 Zabaleta), Kompany, Otamendi, Clichy - Navas (77 Iheanacho), Fernandinho, Fernando, Silva - Bony (58 Sterling), Aguero

Ostali rezultati: Bournemouth - Swansea 3:2 (Gradel 37, King 50, Cook 78/Barrow 39, Sigurdsson 62), Stoke - Southampton 1:2 (Arnautović 52, Pelle 11, 30)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.