Premierliga: Manchester City pobijedio Liverpool, vijest dana je da Suarez nije zabio

Četvrtak, 26. prosinca 2013. 20:36 Napisao/la  SC

Utakmica 18. kola: Manchester City – Liverpool 2:1. U atraktivnoj utakmici Liverpool je propustio nekoliko izglednih prilika za izjednačenje

Manchester City pobijedio je u derbiju 18. kola Liverpool i nastavio pritiskati vodeći Arsenal. Vijest dana glasi: Suarez nije zabio! Prvi dio utamice pripao je domaćinu, iako je Loverpool poveo pogotkom Coutinha u 24. minuti. Do odmora „građani“ su preokrenuli rezultat, koji su u drugom dijelu utakmice uspjeli sačuvati.

U atraktivnoj utakmici Liverpool je propustio nekoliko izglednih prilika za izjednačenje, najveći promašaj potpisuje Sterling u 72. minuti. Suarez je probio lijevi bok, idealno proigrao Sterlinga, koji je osvanuo sam ispred Harta i promašio cilj.

U 90. minuti Kompany je u prekidu povukao Suareza za dres, napadač Liverpoola je pao, a sudac odmahnuo rukom. Dojam je da sudac ne bi pogriješio da je pokazao na bijelu točku.

Liverpool ove sezone očigledno ide na Suarezov pogon. Čim Urugvajac zastane na ljestvici strijelaca, zastane i Liverpool.

MANCHESTER CITY: Hart, Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov, Yaya Toure, Fernandinho, Jesus Navas, David Silva (87 Javi Garcia), Nasri (72 Milner), Negredo (77 Džeko)

LIVERPOOL: Mignolet, Johnson, Skrtel, Sakho, Cissokho, Allen, Lucas (82 Aspas), Henderson, Sterling, Suarez, Coutinho (68 Moses)

Utakmica 18. kola: Manchester City – Liverpool 2:1 (Kompany 31, Negredo 45/Coutinho 24)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.