Premierliga: Man. United doživio četvrti uzastopni poraz, Van Gaal broji zadnje dane na Old Traffordu

Subota, 26. prosinca 2015. 15:50 Napisao/la  SC

Utakmica 18. kola: Stoke - Man. Utd. 2:0. Jose Mourinho, Pep Guardiola i Ryan Giggs spominju se kao budući menadžeri Manchester Uniteda


Stoke je pobijedio Manchester United u prvoj utamici 18. kola, pogocima Španjolca Krkića i Austrijanca Arnautovića momčad Louisa van Gaala doživjela je četvrti uzastopni poraz.

Utakmica na Britannia stadionu pokazala je zašto Manchester United nije pobijedio u zadnjih pet utakmica. Momčad djeluje izgubljeno u prostoru i vremenu, a pritisak na van Gaala raste svakim danom.

Jose Mourinho, Pep Guardiola i Ryan Giggs spominju se kao budući menadžeri Manchester Uniteda, što je razbijesnilo van Gaala na presici pred utakmicu protiv Stokea. Nakon poraza od Stokea bijesni su samo navijači Manchester Uniteda budući da momčad igra neprepoznatljivo loše.

A kakvo je stanje u momčadi ukazuje podatak da je Rooney sjedio na klupi do odmora. Kada je ušao u igri izgledao je umornije od većine igrača...

STOKE: Butland, Johnson, Shawcross, Wollscheid, Pieters, Cameron (75 Adam), Whelan (46 Van Ginkel), Shaqiri (65 Diouf), Krkic, Afellay, Arnautovic.

MAN. UTD.: De Gea, Young, Jones, Smalling, Blind, Carrick, Ander Herrera (82 Pereira), Mata, Fellaini, Depay (46 Rooney), Martial

Utakmica 18. kola: Stoke - Man. Utd. 2:0 (Krkić 19, Arnautovic 26)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.