Premierliga: Liverpool u atraktivnoj golijadi pobijedio Arsenal na Emiratesu

Nedjelja, 14. kolovoza 2016. 19:17 Napisao/la  SC

Utakmica 1. kola: Arsenal - Liverpool 3:4

Liverpool je pobijedio (4:3) Arsenal u golijadi na Emiratesu. Prema običaju zadnjih sezona, Arsenal je izgubio na otvaranju sezone.

Ovog puta izgubio je od momčadi u koje se polako prepoznaje ruka trenera Jurgena Kloopa, koji je u prvoj utakmici naslutio da bi ove sezone mnogim favoritima mogao pomrsiti račune.

Liverpool igra moćan, brz nogomet kojemu poseban ton daje Sadiu Mane, napadač kojega je Kloop doveo iz Southamptona. Maneov pogodak u 63. minuti klasična je demonstracija brzine, moći i vještine.

Walcott u 30. minuti nije iskoristio kazneni udarac, vratar Mignolet obranio je njegov udarac.

Minutu kasnije Walcott je postigao prvi pogodak u golijadi, koja je u drugom dijelu prezentirala sve najbolje engleskog nogometa.

Dejan Lovren odigrao je visokoj razini cijelu utakmicu.

Utakmica 1. kola: Arsenal - Liverpool 3:4 (Walcott 31, Oxlade-Chamberlain 64, Chambers 75/Coutinho 45+1, Lallana 49, Coutinho 56, Mane 63)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.