Premierliga: Liverpool službeno postao prvak prvi put nakon trideset godina

Četvrtak, 25. lipnja 2020. 23:21 Napisao/la  SC

Chelsea je utakmicu protiv Manchester Cityja riješio u 78. minuti, kada je Willian postigao pogodak iz kaznenog udarca

Premierliga: Liverpool službeno postao prvak prvi put nakon trideset godina

Liverpool je službeno postao engleski prvak!

Nakon što je Chelsea u 31. kolu pobijedio Manchester City, Liverpool je sedam kola prije kraja sezona teoretski osigurao titulu prvaka.

Liverpool je postao prvak prvi put otkada je Premierlige, zadnju titulu prvaka na Anfieldu proslavili su u sezoni 1989/90.

Chelsea je utakmicu protiv Manchester Cityja riješio u 78. minuti, kada je Willian postigao pogodak iz kaznenog udarca zbog toga što je Fernadinho igrao rukom u kaznenom prostoru.

Fernandinho je isključen čime je utakmica završila, ionako su se dvaput prije toga gosti spašavali kada je lopta bila na gol-crti.

Mateo Kovačić igrao je od 73. minute za Chelsea.

Utakmice 31. kola: Burnley - Watford 1:0 (Rodriguez 73), Southampton - Arsenal 0:2 (Nketiah 20, Willock 86), Chelsea - Manchester City 2:1 (Pulišić 36, Willian 78-11m/De Bruyne 55)

Poredak: Liverpool 86, Man. City 63, Leicester 55, Chelsea 54, Man. Utd. 49, Wolves 49, Tottenham 45,...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.