Premierliga: Liverpool i Arsenal doživjeli poraze, Manchester City postao lider

Nedjelja, 14. travnja 2024. 17:09 Napisao/la  SC
Aston Villa šokirala Emirates
Aston Villa šokirala Emirates

Manchester City je postao lider nakon 33. kola u kojemu su domaće poraze doživjeli Arsenal i Livepool.

Arsenal je na Emiratesu izgubio od Aston Ville, Unai Emery osvjedočeni je majstor za utakmice protiv objektivno boljih momčadi.

Igrali su gosti strpljivo do kraja, kada su dvama pogocima šokirali domaćina koji nije iskoristio svoje šanse.

Liverpool je doživio poraz na Anfiledu od Crystal Palacea, drugi uzastopni nakon poraza od Atalante u Europskoj ligi.

Oba poraza mogu upropastiti sezonu: Liverpoolu se lako može dogoditi da  u Bergamu ispadne iz Europske lige i da nakon poraza od Crystal Palacea ispadne iz utrke za naslov prvaka.

Za razliku od utakmice protiv Atalante, igrači Liverpoola protiv Crystal Palacea nisu iskoristili barem pet izglednih prilika za pogotke od koji su barem dvije bile ziceri.

Nevjerojatni promašaji stajali su Liverpool drugoga poraza, trenutačno je najveći problem Salah, najvažniji napadač u dvjema utakmicama praktično nije uputio udarac prema vratima.

Utakmice 33. kola: Liverpool - C. Palace 0:1 (Eze 14), West Ham - Fulham 0:2 (Pereira 9, 72), Arsenal - Aston Villa 0:2 (Bailey 84, Watkins 87)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.