Premierliga: Leicester i Man. City odigrali utakmicu bez pogodaka, Arsenal postao lider

Srijeda, 30. prosinca 2015. 00:01 Napisao/la  SC

Utakmica 19. kola: Leicester - Manchester City 0:0

Leicester i Manchester City odigrali su utakmicu 19. kola bez pogodaka, što je Arsenalu omogućilo da se od kalendarske godine oprosti kao lider.

Leicester je protiv Manchester Cityja odigrao tipičnu utakmicu, što znači da se oslonio na čvrsti obrambeni blok i kontre.

Manchester City je imao prividnu inicijativu, ali od 61 posto posjeda lopte nije imao izravne koristi. Djelomično zbog toga što Aguero ni približno ne igra na očekivanoj razini.

LEICESTER: Schmeichel, Simpson, Huth, Morgan, Fuchs, Kante, Inler (67 Ulloa), Drinkwater (80 King), Mahrez, Vardy, Albrighton (90+3 de Laet)

MANCHESTER CITY: Hart, Sagna, Otamendi, Mangala, Kolarov, Toure, Fernandinho, De Bruyne, Silva (74 Jesus Navas), Sterling (89 Iheanacho), Aguero (64 Bony)

Utakmica 19. kola: Leicester - Manchester City 0:0

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.