ENGLESKO PRVENSTVO

Lovren debitirao u pobjedi protiv bivšeg kluba

Nedjelja, 17. kolovoza 2014. 16:31 Napisao/la  SC

Utakmica 1. kola: Liverpool - Southampton 2:1

Dejan Lovren počeo je karijeru u Liverpoolu pobjedom protiv bivšega kluba. U prvom kolu Liverpool je na Anfieldu pobijedio Southampton rezultatom 2:1, pogodak odluke postigao je Sturridge u 79. minuti.
Utakmica je ponudila puno uzbuđenja, posebice u finišu kada je Southampton bio vrlo blizu boda. U 87. minuti Schneiderlin je iz blizine loptu silovito poslao u prečku zahvaljujući brzoj reakciji Mignoleta, a onda je odbijenu loptu Long iz blizine glavom poslao pokraj praznih vratiju.

Lovren je igrao u paru sa Skrtelom, obojica su većim dijelom utakmice igrali na očekivanoj razini. Međutim, u 56. minuti desni branič Clyne izmijenio je loptu s Tadićem, probio sredinu obrane domaćih i izjednačio - 1:1.

Southampton je ugodno iznenadio razinom igre budući da je ovog prijelaznog roka ostao bez najboljih  igrača.


LIVERPOOL: Mignolet, Manquillo, Skrtel, Lovren, Johnson, Henderson, Gerrard, Lucas (63 Allen), Sterling, Coutinho (76 Lambert), Sturridge


SOUTHAMPTON: Forster, Clyne, Fonte, Yoshida, Bertrand, Wanyama, Schneiderlin, Tadić (74 Long), Ward-Prowse, Steven Davis (82 Isgrove), Pelle

Utakmica 1. kola: Liverpool - Southampton 2:1 (Sterling 23, Sturridge 79/Clyne 56)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.