Premierliga: Chlesea i Manchester City podijelili bodove u derbiju na Stamford Bridgeu

Subota, 31. siječnja 2015. 20:41 Napisao/la  SC

Utakmica 23. kola: Chelsea - Manchester City 1:1


U derbiju 23. kola,  vjerojatno i prvenstva,  Chelsea i Manchester City odigrali su utakmicu bez pobjednika na Stamford Bridgeu. Jose Mourinho može biti zadovoljniji od Manuela Pellegrinija, Chelsea je održao razmak od velikih pet bodova.

U utakmici izjednačenih protivnika poveli su domaćini nakon tehnički savršene akcije Ivanovića, Hazarda i strijelca Remyja, koji je u odsustvu Diega Coste dobio prednost pred Drogbom. Opravdano!
Gosti su izjednačili neposredno pred odmor, Silva je skrenuo Aguerov udarac za 1:1.

Franck Lampard ušao je u 77. minuti u igru, prvi put zaigrao je na Stamford Bridegu u dresu Manchester Cityja. U njegovu nastupu vidjelo se da je 13 godina igrao u dresu Chelsea.

CHELSEA: Courtois, Ivanović, Zouma, Terry, Azpilicueta, Ramires, Matić, Willian (Drogba 80), Oscar (Loftus-Cheek 93), Hazard, Remy (Cahill 87)

MANCHESTER CITY: Hart, Sagna, Kompany, Demichelis, Clichy, Fernando (Lampard 77), Fernandinho, Navas, Silva (Jovetić 90), Milner, Agüero (Džeko 84)

Utakmica 23. kola: Chelsea - Manchester City 1:1 (Remy 41/Silva 45)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.