PRAONICA NOVCA Pep Guardiola dobio samo 170 mil. eura za kupovinu

Utorak, 14. srpnja 2020. 17:04 Napisao/la  SC
Pep Guardiola
Pep Guardiola

Nakon što je Sportski arbitražni sud (CAS) uvažio je žalbu Manchester Cityja i poništio odluku UEFA-e, nije poznato što može zaustaviti rad arapske praonice novca iz Manchestera.

Samo dan nakon CAS-ove odluke poznato je da će Pep Guardiola u idućem prijelaznom roku raspolagati sa samo 170 mil. eura, koliko može potrošiti na pojačanja.

Manchester City iduće sezone ponovo kreće po titulu engleskog prvaka, odlukom CAS-a igrat će i Ligu prvaka.

Guardiola pokušava pronaći alternativu za Sergija Aguera, spominje se kupovina Davida Alabe i Kalidoua Koulibalyja.

S obzirom da je CAS ozakonio pranje novca, Guardiola neće imati problema iduće sezone opet voditi najskuplju momčad na svijetu (1,1 milijarde eura).

Povrh novca za transfere, vlasnici Manchester Cityja već su osigurali novac za nove ugovore Kevina de Bruynea, Raheema Sterlinga i Gabriela Isusa.

Novac sigurno nisu osigurali u skladu s financijskim fair playom, što su dokazali objavljeni dokumenti koje je CAS proglasio nevjerodostojnim.

Očito da nije više vjerodostojan ni Sportski arbitražni sud (CAS) u Laussani.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.