PEP GUARDIOLA Vidjet ću ove sezone jesam li zaslužio ostati iduće sezone

Nedjelja, 20. rujna 2020. 14:50 Napisao/la  SC
Pep Guardiola
Pep Guardiola

Pep Guardiola nije produžio ugovor s Manchester Cityjem što postaje zanimljiva medijska tema:

- Volio bih ostati duže ovdje. Volim biti ovdje, ali moram zaslužiti da ostanem. Ovaj je klub dosegnuo visoke standarde u posljednjem desetljeću, to moramo zadržati i moram to zaslužiti. Vidjet ću ove sezone zaslužujem li ostati iduće sezone u smislu da klub napreduje, kazao je Guardiola u najavi nove sezone.

Guardiola nije opterećen svojim statusom:

- Svaka tri dana igramo utakmicu, tako da nemamo puno vremena za razmišljanje. Trudim se svakodnevno viđati s Txikijem (Begiristain, spotski direktor, op.a.) i Ferranom [Soriano, izvršni direktor, opa.a.] i razgovaram svaki tjedan s Khaldoonom (Al Mubarak, predsjednik, op.a.). Sad imamo drugih problema, neće biti problem učiniti ono što moramo učiniti u budućnosti, rekao je Guardiola.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.