Pep Guardiola traži zamjenu za Sergija Aguera, najviši kriteriji na svijetu

Subota, 15. svibnja 2021. 13:22 Napisao/la  SC
Pep Guardiola
Pep Guardiola

Pep Guardiola traži zamjenu za Sergija Aguera, koji nakon deset godina odlazi iz Manchester Cityja.

Manchester City osigurao je titulu engleskog prvaka, uskoro prvi put igra u finalu Lige prvaka, sezona nije završena, ali je već počelo slaganje momčadi za iduću sezonu.

Manchester City  jedan je od najbogatijih klubova na svijetu, kriteriji su najviši na svijetu, pa ne čudi da je prvi Guardiolin izbor mladi napadač Borussije Dortmund Erling Haaland.

Erlingov ostac Alf-Inge na početku ovog stoljeća tri sezone igrao je za Manchester City što bi trebalo olakšati pregovore s igračem, ali Borussia traži čak 120 mil. eura što je iznos koji ni Manchester City ne može tek tako platiti.

Ako Haaland bude preskup, nešto jeftiniji Lautaro Martinez (Inter), Andre Silva (Eintracht) i Harry Kane (Tottenham) nalaze na vrhu lista želja menadžera Manchester Cityja.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.