PEP GUARDIOLA Najbolja momčad koju sam vidio u životu suočila se s visokim pritiskom

Petak, 03. srpnja 2020. 08:55 Napisao/la  SC
Pep Guardiola
Pep Guardiola

Liverpool je na Etihadu doživio najteži poraz ove sezone, Manchester City  napunio je mrežu (4:0) momčadi koja je do utakmice 32. kola primala 0,6 pogodaka po utakmici.

- Moja momčad uživa u svakoj utakmici. Pokušali smo igrati nogomet, riskirati. Najbolja momčad koju sam vidio u životu suočila se s visokim pritiskom, imali smo hrabrosti igrati na malim prostorima, kaže Pep Guardiola.

Igračima Liverpoola prisjelo je slavlje zbog titule prvaka osvojene u 31. kolu:

- Gledao sam ih kada su prolazili kroz špalir, vidio sam koliko su bili usredotočeni. Nisu nam čak rekli ni hvala, jer su bili toliko usredotočeni. Popili su puno piva ovaj tjedan, ali stigli su na Etihad bez piva u krvi i zato nam pripisujem velike zasluga, rekao je Guardiola.

Kevin de Bruyne pokazao je zbog čega je najbolji vezni igrač na svijetu:

- On je zaista dobar igrač, stvarno dobar igrač. Ima nešto jedinstveno. Može trčati, ima viziju i karakter koji je pokazao upravo sada, kada je realizirao četiri penala zaredom u razdoblju tijekom kojega smo se borili s njima. Trenutno igra na najboljoj poziciji za njega u sredini. Naravno da može postati još bolji. Kako? On to zna, zaključuje Guardiola.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.