Paul Pogba u Manchester Unitedu, napokon završen rekordni transfer od 110 mil. eura

Utorak, 09. kolovoza 2016. 10:06 Napisao/la  SC

Nisam dovršio što sam započeo ovdje, pa sam došao dovršiti posao, izjavio je Pogba


Paul Pogba potpisao je za Manchester United čime je završena ljetna medijska trakavica vrijedna rekordnih 110 mil. eura. Pogba je službeno postao najskuplji igrač na svijetu:

- Osjećam se kao da sam se vratio kući. Kao da sam samo otišao na odmor i sada se vratio kući. Sretan sam što sam sreo sve iste ljude, sjajan osjećaj. Rekao bih da je to sudbina. Prvo mi je mama rekla da ću se vratiti, a ja sam joj odgovorio 'Nikad ne znaš, vidjet ćemo'. A meni je to velik izazov, vratiti se odakle sam došao, gdje sam odrastao, počeo. Nisam dovršio što sam započeo ovdje, pa sam došao dovršiti posao. I mama mi je rekla 'Tvoja je majka uvijek u pravu!' Baš dobro. Uvijek razmišljam samo o terenu. Želim biti najbolji, osvajati trofeje, zato sam došao, samo zbog toga, da budem među najboljima i osvajam jer znam da ovaj klub mora osvajati naslove. Ovaj je klub stvoren da osvaja titule, velike stvari. Fokusirat ću se na to, i to je to, izjavio je Pogba po povratku u Manchester United iz Juventusa.

Pogba je 2012. godine otišao iz Manchester Uniteda u Juventus kao slobodan igrač, odbivši sve ponude Alexa Fergusona. Vratio se za basnoslovni odštetni iznos koji je još više podignuo ljestvicu vrijednosti nogomataša.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.