PAUL POGBA Man. United nudi 110 mil. eura, Juventus traži dodatnih 10 mil. eura

Nedjelja, 24. srpnja 2016. 22:37 Napisao/la  sc

Pregovori su ušli u fazu kada se pijani milijunaši počnu svađati tko će platiti kavu... 

Zapeli su pregovori oko Paula Pogbe! Ugledni Guardian donosi vijest da Juventus traži dodatnih 10 mil. eura nakon što je Manchester United ponudio 110 mil. eura odštete plus 10 mil. eura bonusa.

Juventus želi da Manchester United plati 120 mil. eura odštete, bonusi su ionako rizični dio ugovora.

Čelnici talijanskog prvaka u pregovorima ponavljaju da nisu prisiljeni prodati Pogbu nakon što su kupili Gonzala Higuaina za 94. mil. eura, što je drugi najveći transfer u povijesti nogometa. Rekord drži Gareth Bale kojega je Real Madrid platio Tottenhamu nešto manje od 100 mil. eura.

Pogbin menadžer Mino Raiola dogovorio je godišnju plaću od 14 mil. eura igraču, koji je karijeru počeo u Manchester Unitedu. Pogba je 2009. godine kao dječak stigao iz Le Havrea pod sumnjivim okolnostima.

Le Havre se žalio UEFA-i zbog klasične otimačine, Sir Alex Ferguson nije se obazirao. Prepoznao je iznimnu darovitost igrača, koji je debitirao za prvu momčad 2011. godine.

Godinu dana kasnije Pogba je izigrao dogovor i odbio potpisati novi ugovor, kao slobodan igrač u 20. godini otišao je u Juventus. Ostalo se zna, Pogba je u dresu talijanskog prvaka postao jedan od najboljih veznih igrača na svijetu.

Pogba nije najbolji igrač na svijetu, ali mu je faktor godine omogućio da je ostvari svjetski rekord u iznosu transfera čim se Manchester United i Juventus dogovore oko 10 mil. eura.

Pregovori su ušli u fazu kada se pijani milijunaši počnu svađati tko će platiti kavu...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.