Ole Gunnar Solskjaer blizu klupskog rekorda legendarnog Matta Busbyja

Četvrtak, 03. siječnja 2019. 08:25 Napisao/la  SC
Ole Gunnar Solskjaer
Ole Gunnar Solskjaer

Ole Gunnar Solskjaer ostvario je četiri pobjede u nizu otkada je sjeo na klupu Manchester Uniteda, u klupskoj povijesti uspješniji je samo Matt Busby.

Legendarni Busby ostvario je na startu pet pobjeda u sezoni 1946/47, Solskjaer ima priliku izjednačiti klupski rekord u utakmici FA Cupa protiv Readinga u subotu.

S obzirom kako Manchester United igra otkada je Solskjaer postao menadžer, nitko ne sumnja da će Norvežanin dostići i prestići Busbyja.

Impresivan je učinak igrača otkada je otišao Jose Mourinho, posebice se ističe najbolji igrač Paul Pogba i  Marcus Rashford, koji je u zadnjih pet utamica bio izravno zaslužan za čak 10 pogodaka.

Pet puta bio je strijelac, pet puta bio je asistent.

Igrači se jednostavno preporodili, Romelu Lukaku počeo je zabijati odmah nakon što se nako ozljede vratio na travnjak u zadnjim dvjema utakmicama.

U utakmici protiv Newcastlea postigao je pogodak 38 sekundi nakon što je ušao u igru.

Najvažnije, Manchester United primaknuo se na ljestvici Arsenalu i Chelsaju, Solskjaer vodi momčad prema plasmanu u Ligu prvaka.

A tek je počeo...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.